Breaking News
03 Νοεμβρίου 2019

Ο Μάβερικ Βινιάλες κατάφερε να πάρει τη νίκη στο GP της Μαλαισίας, με τον Μάρκεθ να τερματίζει δεύτερος και τον Ντοβιτσιόζο τρίτος.


Μία άνετη νίκη περίμενε τον Μάβερικ Βινιάλες στο Grand Prix της Μαλαισίας, τον προτελευταίο αγώνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Στο βάθρο βρέθηκε επίσης ο Πρωταθλητής, Μαρκ Μάρκεθ, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Ντοβιτσιόζο.

Ο Βινιάλες, ο οποίος ξεκινούσε από τη δεύτερη θέση κατάφερε να περάσει τον Φάμπιο Κουαρταρό, που έπεσε 8ος, ενώ ο Μάρκεθ με καλή εκκίνηση ανέβηκε από την 11η στην 2η θέση μέσα σε ένα γύρο!

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Ντοβιτσίοζο και Μάρκεθ έδιναν μάχη για την 2η και 3η θέση στη συνέχεια, με τον Ρόσι να προσπαθεί να μπει στην εξίσωση του βάθρου. Την ίδια ώρα, ο Βινιάλες επιδίωκε να ανοίξει τη διαφορά του από τον Μάρκεθ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics