Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2019

Εισαγωγέας των πολυτελών μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού, η Moto Trend SA.



Μία ακόμη μάρκα μοτοσυκλετών, πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στη χώρα μας στις αρχές του 2020. Πρόκειται για την Voge, η οποία δημιουργήθηκε από την Loncin Industries Ltd, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή της Κίνας, με ετήσια παραγωγή 2,5 εκατομμυρίων μοτοσυκλετών, τριών εκατομμυρίων κινητήρων και 150.000 ATV.

Παράλληλα είναι πρώτη σε εξαγωγές, τόσο σε μονάδες όσο και σε τζίρο. Συνεργάζεται με τη BMW από το 2005 και αυτή τη στιγμή κατασκευάζει τα maxi scooter C 400 X/GT και τους δικύλινδρους κινητήρες των F 750/850/900 GS/R/XR, ενώ έχει προχωρήσει και σε στρατηγική συνεργασία με την MV Agusta, αναλαμβάνοντας να κατασκευάσει για λογαριασμό της ιταλικής εταιρείας μια νέα σειρά μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.

 sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics