Breaking News
02 Μαρτίου 2020

Έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης ο αγώνας του MOTO GP της Ταϊλάνδης που ήταν να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου ακυρώνεται λόγω κορονοϊού. Θα μετατεθεί πιθανότατα σε άλλη ημερομηνία.



Ακόμα μία διοργάνωση ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας υπήρξε σύσκεψη της Κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και αποφασίστηκε ο αγώνας για το Moto GP που ήταν να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου ακυρώνεται.

Η αυλαία για τα Moto GP ανοίγει το επόμενο Σαββατοκύριακο (7-8/03) στο Κατάρ.

Στη συνέχεια θα ακολουθούσε ο αγώνας στην πίστα της Τσανγκ στην Ταϊλάνδη, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα συμβεί και έτσι θα πάμε κατευθείαν στον τρίτο αγώνα του καλενταριού που είναι στις 5 Απριλίου στις ΗΠΑ. Οι διοργανωτές θα καταβάλουν προσπάθειες ώστε το GP της Ταϊλάνδης να διεξαχθεί, αλλά σε άλλη ημερομηνία.


Για αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες επαφές ώστε να αποφασίσουν εάν και πότε θα γίνει ο αγώνας.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics