Breaking News
25 Μαρτίου 2020

Πολλοί οδηγοί όπως ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο Μάβερικ Βινιάλες και ο Μαρκ Μάρκεθ ήδη συμφώνησαν να πάρουν μέρος στο πρώτο virtual Γκραν Πρι του MotoGP, όπως έκανε και η Formula 1 πριν λίγες μέρες.

 

Τα πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ του κόσμου έχουν «παγώσει». Το MotoGP και η Formula 1 δεν εξαιρούνται από αυτό και οι υπεύθυνοι ψάχνουν συνεχώς τρόπους για να κρατήσουν το ενδιαφέρον των οπαδών, στις δύσκολες αυτές μέρες. Οπότε, φτιάχνουν εικονικά / ψηφιακά Γκραν Πρι! Οι οδηγοί μαζεύονται και στην ουσία, παίζουν... ηλεκτρονικά, από την άνεση του σπιτιού τους.

Το Virtual Grand Prix όπς ονομάζεται, θα λάβει χώρα στις 29 Μαρτίου και οι οδηγοί θα χρησιμοποιήσουν το επίσημο videogame του MotoGP. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο Μάβερικ Βινιάλες, ο Μαρκ Μάρκεθ, ο Φάμπιο Κουαρταραρό και ο Άλεξ Ρινς, ήδη έχουν συμφωνήσει! Η διαδικασία περιλαμβάνει ένα δοκιμαστικό έξι γύρων στην πίστα του Μουτζέλο στην Ιταλία, μετά θα ακολουθήσουν πέντε λεπτά κατατακτήριων δοκιμών και στη συνέχεια, ο αγώνας.

Μάλιστα, θα μεταδοθεί και ζωντανά σε επιλεγμένα sites, αλλά και κανάλια ανά τον κόσμο. Αν πάλι, περιμένετε τον πρώτο πραγματικό αγώνα της χρονιάς για το MotoGP, τότε τα νέα δεν είναι... αισιόδοξα. Το πρόγραμμα λέει ότι θα ξεκινήσει από τις 3 Μαΐου στη Χερέθ, όμως θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει μερικές ακόμη αναβολές και ότι θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, στην καλύτερη περίπτωση.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics