Breaking News
01 Απριλίου 2020

Σύμφωνα με την ομάδα, ένας αναβάτης με την κλάση του Βαλεντίνο Ρόσι αμέσως καταλαβαίνει την ανταγωνιστικότητά του και γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκεται.

 

Οι δηλώσεις του Βαλεντίνο Ρόσι, σχετικά με το αν θα συνεχίσει στο MotoGP μετά από αυτή τη χρονιά ή αν θα παραιτηθεί, είναι σαφείς. Έχει πει ότι όλα θα εξαρτηθούν ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχει στην αρχή της χρονιάς. Θέλει να κάνει λίγη υπομονή για να δει πόσο ανταγωνιστικός είναι και αν κρίνει ότι μπορεί να συνεχίσει με αξιοπρέπεια, τότε θα το κάνει! Ο ερχομός του Φάμπιο Κουαρταραρό στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, από την επόμενη σεζόν είναι δεδομένη, ο Βαλεντίνο Ρόσι όμως ίσως τρέξει με τη δορυφορική ομάδα Petronas, αυτή που βρίσκεται ο Κουαρταραρό έως τώρα.

Το «αφεντικό» της Yamaha, είπε για την απόφαση του Βαλεντίνο Ρόσι: «Για έναν αναβάτη της δικής του κλάσης, νομίζω ότι 2-3 αγώνες είναι αρκετοί. Ο Βαλεντίνο είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος που αμέσως καταλαβαίνει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται» ήταν τα λόγια του. Στη συνέχεια των δηλώσεών του, μίλησε για τις επιδόσεις του Βαλεντίνο Ρόσι και τα προβλήματα που είχε με τη μοτοσικλέτα του:

«Το οδηγικό του στυλ είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τον Βινιάλες και τον Κουαρταραρό, κουράζει περισσότερο το ελαστικό. Τόσο η Yamaha όσο και ο Βαλεντίνο πρέπει να κάνουν ένα βήμα για να βρεθούν στη μέση. Η ομάδα θα δουλέψει για να φέρει τον Βαλεντίνο σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο και ο ίδιος θα κάνει κάτι παρόμοιο, πιθανότατα αλλάζοντας λίγο τις συνήθειές του στην οδήγηση, όπως έχει κάνει και παλαιότερα».

«Δεν ξεκινάμε πριν τον Ιούλιο»
Τέλος, μίλησε για τον Μάβερικ Βινιάλες λέγοντας: «Ο Μάβερικ είναι πάρα πολύ γρήγορος, έχει πάρα πολλή αυτοπεποίθηση και φοβερό ρυθμό με τη μοτοσικλέτα και τα ελαστικά του. Τα ίδια ισχύουν και για τον Κουαρταραρό. Από αυτά που έχουμε δει στις δοκιμές, θα έλεγα ότι ο Βινιάλες θα μπορούσε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς». Στον επίλογό του, είπε: «Πάντως, προσωπικά, θεωρώ ότι είναι αδύνατο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πριν από τον Ιούλιο. Νομίζω ότι αν κρατούσαμε 12-13 αγώνες για τη σεζόν θα ήμασταν μια χαρά».

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics