Breaking News
26 Μαρτίου 2020

Όπως αναμενόταν το MotoGP ανακοίνωσε την αναβολή του Γκραν Πρι Ισπανίας, χωρίς ωστόσο να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.


Το MotoGP επέδειξε αστραπιαία αντανακλαστικά με την πανδημία του κορωνοϊού και ανακοίνωσε την αναβολή πολλών αγώνων προτού ο ιός λάβει τις διαστάσεις που έχει λάβει μέχρι σήμερα αρχής γενομένης από την αναβολή του Γκραν Πρι στο Κατάρ που ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Μαρτίου, ορίζοντας ουσιαστικά την αυλαία της νέας σεζόν για τις 3 Μαΐου στη Χερέθ.

Όμως, με την εξάπλωση του ιού να έχει «παγώσει» όλες τις αθλητικές δραστηριότητες παγκοσμίως, το MotoGP ανακοίνωσε την αναβολή και του Γκραν Πρι της Ισπανίας, κάτι που αναμένεται να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αναβολές και στους αγώνες της Γαλλίας στο Λε Μαν (17/5), της Ιταλίας στο Μουτζέλο (31/5) και της Βαρκελώνης στις 7 Ιουνίου.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το MotoGP δεν έχει ορίσει νέες ημερομηνίες για τους αναβληθέντες αγώνες, την ίδια στιγμή που έχουν οριστεί κανονικά ημερομηνίες για αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν μεταγενέστερα όπως της Ταϊλάνδης, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αργεντινής.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics