Breaking News
04 Οκτωβρίου 2016

Σταδιακή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Ο καιρός θα είναι σχετικά καλός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένονται στη βορειοανατολική χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη τοπικές βροχές αναμένονται στα ανατολικά ηπειρωτικά. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία βαθμιαία τοπικές βροχές και στα ανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανή βροχή, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα τοπική συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 27 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ήλιος με παροδική συννεφιά. Ο υδράργυρος από 11 έως 29 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπική συννεφιά με βροχές από το βράδυ, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 11 έως 30 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με παροδική συννεφιά, δυτικοί άνεμοι ως 4 και βαθμιαία ως 6 μποφόρ και ζέστη το μεσημέρι με τη θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics