Breaking News
04 Οκτωβρίου 2016

04/10/2016
Κριός
Εποικοδομητική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες η θετική όψη εξαγώνου Ήλιου-Κρόνου, η οποία μέχρι και αύριο προσφέρει περισσότερη αξιοπιστία και σταθερότητα στους δεσμούς.

Επίσης εποικοδομητικά βήματα γίνονται σε θέματα εκπαίδευσης/σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Η ζωή έχει νόημα και τώρα γίνεται σαφές αυτό στο νου σας.
Ταύρος
3104/10/2016
Ταύρος
Μια όψη καλή για τα εργασιακά σας, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί σήμερα και αύριο, σας κάνει πιο δημιουργικό και αποδοτικό στη δουλειά, ενώ προσφέρει αναγνώριση. Επίσης η όψη αυτή προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια στα οικονομικά, και νιώθετε να αποδίδουν κάποιοι κόποι σας. Εύνοια ακόμα σε θέματα υγείας και διατροφής.
Δίδυμοι
04/10/2016
Δίδυμοι
Σταθεροποιεί τους ερωτικούς δεσμούς και τις συνεργασίες η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, ενώ μπορεί να συναντάτε ανθρώπους αξιόλογους και αξιόπιστους. Προσφέρει επίσης δημιουργικότητα – υλοποιείτε ιδέες, πετυχαίνουν επιχειρηματικά και καλλιτεχνικά project. Βιώνετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Καλύτερες και οι σχέσεις με τα παιδιά.
Καρκίνος
04/10/2016
Καρκίνος
Καλή για την ψυχολογία σας αλλά και για θέματα εργασιακά είναι η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, η οποία σήμερα και αύριο θα σταθεροποιεί τα συναισθήματα, ενώ προσφέρει αίσθημα σιγουριάς. Γίνονται εποικοδομητικές επαγγελματικές κινήσεις και βιώνετε καταξίωση στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα, σταθεροποίηση και στήριξη υπάρχει και σε θέματα υγείας και διατροφής.
Λέων
04/10/2016
Λέων
Η θετική γωνία Ήλιου-Κρόνου σάς κάνει πιο αποτελεσματικούς στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ προσφέρει σταθερότητα στα ερωτικά, όπου γίνονται βήματα προόδου και ωρίμανσης. Μια όψη που θα λειτουργεί και αύριο, ενώ βελτιώνει και σταθεροποιεί και τις σχέσεις σας με αδέρφια, συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, αλλά και με τα παιδιά σας.
Παρθένος
04/10/2016
Παρθένος
Περισσότερη σιγουριά οικονομική και ψυχολογική προσφέρει η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, που θα λειτουργεί και αύριο, λόγω της οποίας βιώνετε μια υποστήριξη ή σταθερότητα οικονομική, ενώ ίσως η οικογένεια δρα επίσης υποστηρικτικά. Γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας. Ωρίμανση συναισθηματική – γίνονται πιο σαφή και στέρεα τα συναισθήματά σας.
Ζυγός
04/10/2016
Ζυγός
Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας (όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή άλλωστε) σχηματίζει μέχρι και αύριο μια θετική όψη με τον ώριμο Κρόνο, η οποία σας προσφέρει τώρα σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αίσθημα αναγνώρισης. Παράλληλα, βοηθά να γίνουν εποικοδομητικά βήματα σε ξεκινήματα και συμφωνίες. Ωριμάζει τον τρόπο που επικοινωνείτε και σκέφτεστε.
Σκορπιός
04/10/2016
Σκορπιός
Το καλό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, προσφέρει μια σιγουριά ψυχολογική και υλική, σταθεροποιεί τον εσωτερικό σας κόσμο, ενώ δέχεστε υποστήριξη οικονομική. Αίσθημα ασφάλειας. Γίνονται εποικοδομητικά βήματα σε θέματα αγορών, πωλήσεων, πληρωμών κλπ. Πιθανόν να κλείνει με καλό τρόπο κάποιος κύκλος ή ένα ζήτημα που σας απασχολούσε.
Τοξότης
04/10/2016
Τοξότης
Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας δέχεται καλή όψη απ' τον Ήλιο, η οποία μέχρι και αύριο θα προσφέρει αίσθημα σταθερότητας και καταξίωσης. Χτίζετε τώρα τη ζωή σας, παίρνετε πρωτοβουλίες κι ευθύνες, δράτε σωστά, καίρια και ώριμα. Οι φίλοι παίζουν έναν θετικό ρόλο, το ίδιο και οι ομάδες ή κάποιοι σύλλογοι ή κόμματα.
Αιγόκερως
104/10/2016
Αιγόκερως
Σας αρέσει ο ρεαλισμός και η αξιοπιστία, και τώρα με το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί και αύριο, γίνονται αξιόπιστα, σοβαρά και εποικοδομητικά βήματα σε επαγγελματικά θέματα ή σε κάποιες άλλες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Υποστηρικτικά άτομα εξουσίας. Επίσης φαίνεται να κλείνουν με καλό τρόπο ορισμένα ζητήματα ή κύκλοι.
Υδροχόος
04/10/2016
Υδροχόος
Υποστηρικτικοί είναι κάποιοι φίλοι οι γνωστοί σας τώρα με τη θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που θα λειτουργεί και αύριο, ενώ μια σιγουριά μπορεί να λαμβάνετε και με την ενασχόλησή σας με ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Παράλληλα, εποικοδομητικά βήματα γίνονται σε σχέδιά σας και σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.
Ιχθύες
04/10/2016
Ιχθύες
Σήμερα και αύριο με το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου δέχεστε μια υποστήριξη επαγγελματική και ψυχολογική, άτομα εξουσίας πιθανόν να σας ενισχύουν, ενώ νιώθετε περισσότερο καταξιωμένοι και να αναγνωρίζεται η αξία σας κοινωνικά κι επαγγελματικά. Παράλληλα, προσφέρει ενίσχυση οικονομική κι ερωτική – μεγαλύτερο αίσθημα σιγουριάς. Παίρνετε τον έλεγχο της ζωής σας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics