Breaking News
07 Ιανουαρίου 2017

 

Με πολύ κρύο, τοπικές χιονοπτώσεις και παγετό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα.

Έτσι, το Σάββατο η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με τοπικές χιονοπτώσεις σε περιοχές της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο αλλά και σε ορεινές-ημιορεινές νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Από την Κυριακή, θα έχουμε βελτίωση στα δυτικά και στα βόρεια με παροδικές μόνο χιονοπτώσεις κυρίως σε ορεινές περιοχές, ενώ στα ανατολικά και νότια τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά περιόδους. Οι άνεμοι το Σάββατο θα είναι βοριάδες 6 με 8 μποφόρ, ενώ από την Κυριακή σταδιακά θα εξασθενήσουν. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ ισχυρός και τοπικά ολικός παγετός θα σημειώνεται σε περιοχές της ηπειρωτικής και βόρειας χώρας αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα από μείον 15 έως μείον 1 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με τοπική συννεφιά, πολύ κρύο και πρόσκαιρη χιονόπτωση κυρίως στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 7 έως μείον 3 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα νότια τμήματα και παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 10 έως 5 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 7 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, σποραδικές βροχές και θερμοκρασία ως 10 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά. Δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 4 έως 10 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνι στα βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα χιονόνερο στα νότια και χιόνι στα υπόλοιπα, τοπικά πυκνό στα ανατολικά. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 3 βαθμούς.

Στην Αττική, χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 και στα ανατολικά ως 7 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από μείον 1 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics