Breaking News
07 Ιανουαρίου 2017

07/01/2017
Κριός

Αρκετές εμμονές προκαλεί αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μια όψη που φέρνει τελειώματα αλλά και ξεκινήματα, κυρίως επαγγελματικά. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8/1, οπότε σταδιακά θ’ αρχίσουν να κινούνται θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών αλλά και επαγγελματικών που είχαν παρουσιάσει καθυστέρηση.


Ταύρος
07/01/2017
Ταύρος
Κάνει ένα restart στη ζωή σας η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που αυτές τις μέρες προσφέρει αίσθημα αναγέννησης, αν και δεν λείπει και το αίσθημα ματαιότητας – κάποιο νέο όραμα όμως γεννιέται. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θέματα οικονομικά, νομικά, σπουδών και ταξιδιών θ’ αρχίσουν να προχωρούν.
Δίδυμοι
07/01/2017
Δίδυμοι
Μπορεί να σας βύθισε αυτές τις μέρες ψυχολογικά η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που προκαλεί εσωτερικές καθάρσεις αλλά και ίντριγκες, ερωτικές και οικονομικές. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8/1, κι έτσι σταδιακά θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και οικονομικών θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν ξανά μπροστά.
Καρκίνος
07/01/2017
Καρκίνος
Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι μια επιρροή βαριά, που αυτές τις μέρες προκαλεί εμμονές και ξεκαθαρίσματα, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες – τελειώματα αλλά και ξεκινήματα. Ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία (8/1), κι έτσι θέματα εργασιακά, υγείας αλλά και σχέσεων και συνεργασιών θ’ αρχίσουν να προχωρούν.

Λέων
07/01/2017
Λέων
Αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα δεν λείπουν οι εμμονές, κυρίως με τα εργασιακά και την υγεία/διατροφή, ενώ κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η όψη αυτή. Φέρνει όμως και νέα ξεκινήματα. Παράλληλα, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, και θ’ αρχίσουν σταδιακά να προχωρούν θέματα ερωτικά, επιχειρηματικά, δημιουργικά αλλά και εργασιακά και υγείας.


Παρθένος
07/01/2017
Παρθένος
Αναγεννητική επιρροή η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει νέα δύναμη, ερωτισμό και δημιουργικότητα. Τελειώματα, ξεκαθαρίσματα αλλά και ξεκινήματα στα αισθηματικά. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, κι έτσι θ’ αρχίσουν να προχωρούν σταδιακά θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, ερωτικών αλλά και παιδιών.
Ζυγός
07/01/2017
Ζυγός
Κάποια πράγματα τελειώνουν αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ξεκαθαρίζει το παρελθόν και τα συναισθήματά σας. Μετά το αίσθημα αδυναμίας, έρχεται νέα δύναμη. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα επιτρέψει το προχώρημα επαφών, συζητήσεων, μαθημάτων, της επικοινωνίας γενικά, αλλά και ζητημάτων σπιτιού.
Σκορπιός
07/01/2017
Σκορπιός
Ξεκαθαρίσματα νοητικά αλλά και με συγγενείς ή γνωστούς φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία προκαλεί εμμονές και σας καλεί να δείτε βαθύτερα κάποια πράγματα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σταδιακά θα προχωρήσουν θέματα οικονομικά ή αγοραπωλησιών αλλά και κάποιες επαφές και συζητήσεις.


Τοξότης
07/01/2017
Τοξότης
Εμμονές οικονομικές και με την υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια προκαλεί αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Ερμής στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8/1, κι έτσι ξεκινήματα και αποφάσεις που καθυστερούσαν θ’ αρχίσουν να προχωρούν σταδιακά, το ίδιο και θέματα οικονομικά.


Αιγόκερως
07/01/2017
Αιγόκερως
Ο Ήλιος συναντά τον σκοτεινό Πλούτωνα στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες φέρνει τελειώματα αλλά και ξεκινήματα κι αναγέννηση. Προκαλεί βέβαια εμμονές και τάσεις χειριστικές, ενώ κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8/1, κι έτσι σταδιακά θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε σε νέα πράγματα.

Υδροχόος
07/01/2017
Υδροχόος
Μέρες που τελειώνουν πράγματα και κλείνουν κύκλοι με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που σας βάζει σε βαθύτερη ενδοσκόπηση και σε απολογισμούς. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, κι έτσι σχέδια που καθυστερούσαν θ’ αρχίσουν να προχωρούν, ενώ θα προχωρήσει σταδιακά και η ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων.

Ιχθύες
07/01/2017
Ιχθύες
Λόγω της συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι πιθανό να έχετε ξεκαθαρίσματα με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες αυτές τις μέρες. Φέρνει όμως και νέα σχέδια. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (8/1) θα επιτρέψει σταδιακά το προχώρημα επαγγελματικών θεμάτων αλλά και σχεδίων που είχαν καθυστερήσει.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics