Breaking News
23 Ιανουαρίου 2017

 

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τη Δευτέρα και από τα νοτιοδυτικά.

Έτσι, στα δυτικά, κεντρικά και νότια βαθμιαία αναμένονται τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και τη νύχτα και σε ημιορεινά. Την Τρίτη, τα φαινόμενα αρχικά θα επηρεάσουν όλη τη χώρα, αλλά βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Τέλος την Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες καταιγίδες στα ανατολικά και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι τη Δευτέρα και την Τρίτη σε όλη τη χώρα θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα της Τρίτης όμως θα εξασθενήσουν, και στα ανατολικά θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 και τοπικά την Τετάρτη ως 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, από το απόγευμα βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις, κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία από μείον 5 έως 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές από το απόγευμα και στα ορεινά ασθενής χιονόπτωση. Το θερμόμετρο από μείον 3 έως 8 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βαθμιαία και από τα νότια βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και βορειότερα ημιορεινά. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 και στα νότια ως 8 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 5 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βαθμιαία από τα δυτικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με βροχές το βράδυ. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις και από το μεσημέρι σποραδικές βροχές. Ο υδράργυρος από μείον 3 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές από το απόγευμα και το βράδυ πιθανώς καταιγίδες. Βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics