Breaking News
23 Ιανουαρίου 2017

Το δεύτερό της αγώνα για τα προκριματικά του World League πόλο γυναικών δίνει την Τετάρτη η Εθνική ομάδα γυναικών κόντρα στη Ρωσία στο Πέτρος Καπαγέροφ». 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από το περασμένο Σάββατο πραγματοποιεί μίνι προετοιμασία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σάκη Κεχαγιά, να έχει στη διάθεσή του 17 αθλήτριες, από τις οποίες και θα επιλέξει τη 13άδα για το συγκεκριμένο ματς. 

Η Ελλάδα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ηττήθηκε στα πέναλτι (5-7) από την Ολλανδία στον Πειραιά. 


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ: 
1. Ρωσία 1 15-12 3 
2. Ολλανδία 2 19-20 2 
3. ΕΛΛΑΔΑ 1 5-7 1 

Επόμενη αγωνιστική (21/2): Ολλανδία – ΕΛΛΑΔΑ 


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως: «Είναι η πρώτη διοργάνωση στο άνοιγμα του νέου Ολυμπιακού κύκλου. Είναι παιχνίδια τα οποία βρίσκονται πριν τον κύριο στόχο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης τον Ιούλιο. Όλοι γνωρίζουμε πως ο χρόνος προετοιμασίας για αυτά τα παιχνίδια είναι από πολύ λίγος έως ελάχιστος. 

Θέλουμε να κάνουμε δοκιμές στο παιχνίδι και, αν μπορέσουμε να τις συνδυάσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είναι ιδανικό. 

Στον αθλητισμό υπάρχει η αρχή της επόμενης ημέρας. Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι έχει συμβεί και να κοιτάζουμε πως θα γίνουμε καλύτεροι. Εμείς προετοιμαζόμαστε γι' αυτό και για τους επόμενους στόχους της ομάδας». 

Η Ρωσία έρχεται με την ακόλουθη 13άδα: Εβγενία Γκολόβινα, Άννα Καρνάουκ (τερματοφύλακες), Ναντέζντα Γκλίζινα, Εκατερίνα Προκοφίεβα, Ελβίνα Καρίμοβα, Μαρία Μπορίσοβα, Άννα Κραβτσένκο, Ντάρια Ρίζκοβα, Αναστασία Σιμάνοβιτς, Άννα Τιμοφέεβα, Αλένα Σερζάντοβα, Εβγενία Ιβάνοβα, Άννα Πιροζένκο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics