Breaking News
24 Ιανουαρίου 2017

 

Κακοκαιρία θα έχουμε την Τρίτη σε όλη τη χώρα με βροχές, τοπικά ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά.

 

Τα φαινόμενα όμως βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες καταιγίδες στα ανατολικά και νότια, και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και βορειότερα ημιορεινά.

Οι άνεμοι την Τρίτη σε όλη τη χώρα θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα της Τρίτης όμως στα δυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ στα ανατολικά θα στραφούν σε βόρειους με ένταση την Τετάρτη και την Πέμπτη 5 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 2 έως 7 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά με σταδιακή εξασθένηση. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά με βαθμιαία βελτίωση. Ο υδράργυρος από 0 έως 13 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες και σταδιακή εξασθένηση των ανέμων.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Νοτιοανατολικοί και βαθμιαία βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, βροχές τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές, σποραδικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά με εξασθένηση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 10 βαθμούς.
Στην Αττική, τοπικές βροχές και  καταιγίδες με σταδιακή εξασθένηση. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

 alphatv

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics