Breaking News
24 Ιανουαρίου 2017

 

24/01/2017
Κριός


Η συνάντηση της Σελήνης με τον Κρόνο σήμερα μέχρι το μεσημέρι είναι πιθανό να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό, όπως και σε ζητήματα νομικά κι εκπαίδευσης. Πιθανές σκληρές συμπεριφορές από δασκάλους. Επίσης σήμερα προσέξτε τα απωθημένα και τα παρασκήνια, αλλά και τις εντάσεις με συγγενείς και με αλλοδαπούς.

Ταύρος
 24/01/2017
Ταύρος
Λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου μέχρι το μεσημέρι, είναι πιθανό να παρουσιαστούν πιέσεις οικονομικές, ίσως γιατί πρέπει να υποστηρίξετε άλλους ανθρώπους. Καθυστερήσεις ή ταλαιπωρίες σε οικονομικά ζητήματα, επενδύσεις, συντάξεις κλπ. Παράλληλα, το τετράγωνο Σελήνης-Άρη προκαλεί άγχη κι ανταγωνισμούς, τόσο για οικονομικά θέματα, όσο και στα ερωτικά. Χειριστικές συμπεριφορές.
Δίδυμοι
 24/01/2017
Δίδυμοι
Κάπως απαιτητική μέρα, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου μέχρι το μεσημέρι να προκαλεί δυσάρεστες, κριτικές ή απορριπτικές συμπεριφορές σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις και τους εγωισμούς σήμερα, λόγω του εύφλεκτου τετραγώνου Σελήνης-Άρη – πιθανοί ανταγωνισμοί και με άτομα εξουσίας. Κάντε πράγματα για τους άλλους.


Καρκίνος
 24/01/2017
Καρκίνος
Αρκετή δουλειά φαίνεται να έχετε, με τη μέρα να ξεκινά κάπως πιεστικά, λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου που φέρνει πολλές υποχρεώσεις. Κάπως δύσκολο το κλίμα στο χώρο δουλειάς. Επίσης το τετράγωνο Σελήνης-Άρη σήμερα εφιστά τη προσοχή σε εντάσεις, τόσο στην εργασία, όσο και στο χώρο σπουδών ή στα ταξίδια αλλά και γύρω από νομικά θέματα.
Λέων
 24/01/2017
Λέων
Θα θέλατε ίσως να είναι μια ανέμελη μέρα, όμως οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μάλλον σας χαλάνε κάπως το κέφι. Μέχρι το μεσημέρι, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου φέρνει πιέσεις, κυρίως λόγω θεμάτων των παιδιών. Επίσης σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις, τόσο με τα παιδιά, όσο και στα ερωτικά. Πιθανές ταλαιπωρίες κι ανταγωνισμοί για οικονομικά θέματα.
Παρθένος
24/01/2017
Παρθένος
Με αρκετές υποχρεώσεις και πιέσεις φαίνεται να ξεκινά η μέρα, λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου, η οποία κυρίως φέρνει υποχρεώσεις στο σπίτι. Προσέξτε την ψυχολογία σας, μην είστε αρνητικοί. Επίσης σήμερα με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη το κλίμα θα είναι εύφλεκτο γενικά, με εντάσεις κι ανταγωνισμούς. Αποφύγετε εγωισμούς και προσέξτε βιασύνες, ατυχήματα, πονοκεφάλους.

Ζυγός
 24/01/2017
Ζυγός
Καθυστερήσεις ή εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις ενδέχεται να βιώσετε μέχρι το μεσημέρι με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου, η οποία επίσης φέρνει κάποια σκληρά λόγια ή δυσάρεστα νέα. Δεν είναι εύκολη μέρα, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να ζητά υπομονή γιατί κάνει το κλίμα εύφλεκτο. Εντάσεις πιθανές με συγγενείς, συναδέλφους, γείτονες, συμμαθητές.

Σκορπιός
 24/01/2017
Σκορπιός
Οικονομικές πιέσεις ή εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικές συναλλαγές και σε πληρωμές φέρνει μέχρι το μεσημέρι η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου. Γενικά είναι μια μέρα αγχώδης για τα οικονομικά σας, λόγω και του τετραγώνου Σελήνης-Άρη, το οποίο επίσης εφιστά την προσοχή σε ανταγωνισμούς, τόσο για χρήματα όσο και στα ερωτικά ή με τα παιδιά.

Τοξότης
 24/01/2017
Τοξότης
Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που μέχρι το μεσημέρι αυξάνει τις πιέσεις και τις απαιτήσεις – αρκετές υποχρεώσεις. Επίσης η Σελήνη σήμερα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ανταγωνιστικό Άρη, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε την επιθετικότητα, τον εγωισμό και τις βιασύνες. Πονοκέφαλοι, φλεγμονές. Εντάσεις πιθανές με την οικογένεια. Φανείτε υπομονετικοί.


Αιγόκερως
 24/01/2017
Αιγόκερως
Πιθανά παρασκήνια, ενώ ίσως σας βγουν και κάποια απωθημένα ή ενοχές, λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου μέχρι το μεσημέρι, η οποία συμπιέζει την ψυχολογία σας. Η επικοινωνία επίσης θέλει προσοχή σήμερα, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να κάνει εύφλεκτο το κλίμα. Μην βιάζεστε στις μετακινήσεις και προσέξτε την προκλητικότητα στην οδήγηση αλλά και στον λόγο.


Υδροχόος
 24/01/2017
Υδροχόος
Λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου μέχρι το μεσημέρι, μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια σε σχέδιά σας, αλλά και σκληρές συμπεριφορές σε φιλίες ή με γνωστούς. Γενικά δεν είναι μια εύκολη μέρα, στην οποία επίσης αναμένονται άγχη οικονομικά κι ανταγωνισμοί. Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη εφιστά τη προσοχή σε εντάσεις στις παρέες σας και μέσα σε ομάδες.


 24/01/2017
Ιχθύες
Θα χρειαστείτε υπομονή σήμερα, γιατί η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου μέχρι το μεσημέρι προκαλεί πιέσεις επαγγελματικές και ψυχολογικές – πιθανές και σκληρές συμπεριφορές. Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη προκαλεί άγχος, φέρνει διάφορα “τρεξίματα”, ενώ εφιστά τη προσοχή σε εγωισμούς κι εντάσεις, αλλά και σε βιασύνες κι ατυχήματα ή φλεγμονές.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics