Breaking News
26 Ιανουαρίου 2017

 

Νέο κύμα ψυχρών αερίων μαζών θα καλύψει την Πέμπτη και την Παρασκευή τη χώρα, με αποτέλεσμα την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, τις τοπικές βροχές ή χιονόνερο και τις παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά καθώς και περιοχές της βόρειας και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Από το Σάββατο όμως τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και βαθμιαία και εκεί ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο, στα δυτικά θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 7 και την Παρασκευή ως 8 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή και μικρή άνοδο το Σάββατο, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Η θερμοκρασία από μείον 5 έως 4 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 1 έως 5 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και χιόνι στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανώς ημιορεινά. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 0 έως 12 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 13 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και τοπικά πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και στα ορεινά της Κρήτης χιόνια. Βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 12 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ασθενείς βροχές και στα βορειότερα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 8 βαθμούς.
Στην Αττική, τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics