Breaking News
26 Ιανουαρίου 2017

 

26/01/2017
Κριός


Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, είναι μια επιρροή που αυτές τις μέρες κόβει δεσμούς και συνεργασίες που δεν έχουν χρησιμότητα. Επίσης προκαλεί μπλοκάρισμα οικονομικό ή και σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών. Βγάζει φιλοσοφικές, πολιτικές και πνευματικές διαφορές με τους άλλους στην επιφάνεια. Διαψεύσεις, ψέματα, παρασκήνια.


Ταύρος
 26/01/2017
Ταύρος
Φιλίες αλλά και έρωτες δοκιμάζονται αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ δεν λείπει το αίσθημα παγωμάρας. Επίσης οι σχέσεις μέσα σε ομάδες, συλλόγους και κόμματα δοκιμάζονται. Ηθικές και οικονομικές διαφορές με τους άλλους. Λόγω οικονομικών καθυστερήσεων, πιθανόν να εμποδίζονται σχέδιά σας.

Δίδυμοι
 26/01/2017
Δίδυμοι
Δοκιμάζει την αυτοεκτίμησή σας, το κύρος και τις σχέσεις σας το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ κυρίως βάλλονται οι σχέσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, κάποιους καλούς φίλους ή με άτομα εξουσίας. Προσέξτε τις απορριπτικές και σκληρές συμπεριφορές. Εκτιμήστε καλύτερα τους άλλους και όσα έχετε.
Καρκίνος
 26/01/2017
Καρκίνος
Σχέσεις εργασιακές, φιλικές, συγγενικές, προσωπικές αλλά και με δασκάλους, δοκιμάζονται μέχρι και το Σαββατοκύριακο με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου. Αρκετή κριτική αλλά και φιλοσοφικές και πολιτικές διαφορές. Επικρατούν συντηρητικές απόψεις. Επίσης θέματα σπουδών και νομικών χρειάζονται προσοχή – ίσως βιώσετε ένα αίσθημα αδικίας. Χρειάζεται αξιοπρεπής αντιμετώπιση.
Λέων
 26/01/2017
Λέων
Λόγω του δύσκολου τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μπορεί να υπάρχει μια παγωμάρα στα ερωτικά, ή πρακτικές καταστάσεις και υποχρεώσεις πιθανόν να εμποδίζουν τις συναντήσεις. Εμπόδια και στη διασκέδαση. Πιέσεις οικονομικές. Επίσης οι σχέσεις με τα παιδιά δοκιμάζονται – προσέξτε να μην είστε σκληροί μαζί τους.

Παρθένος
26/01/2017
Παρθένος
Σας πιέζει συναισθηματικά η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που ζητά ωρίμανση συναισθηματική. Δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες, ενώ και στο σπίτι ίσως εκδηλώνονται σκληρές και συντηρητικές συμπεριφορές. Πίεση επίσης οικονομική – χρειάζεται σύνεση στη διαχείριση, ενώ ίσως πληρώνετε κάποια παλιά λάθη.

Ζυγός
26/01/2017
Ζυγός
Ίσως λέγονται σκληρά λόγια που παγώνουν τις σχέσεις τώρα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο. Αυστηρές κριτικές. Δοκιμάζει κυρίως σχέσεις συγγενικές, εργασιακές αλλά και ερωτικές. Πιθανή δυσκολία στην επικοινωνία κι εμπόδια σε συναντήσεις. Χρειάζεται ωριμότητα επικοινωνιακή και περισσότερη υπευθυνότητα προς τους άλλους.


Σκορπιός
 26/01/2017
Σκορπιός
Σίγουρα πιέζονται τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μια όψη που φέρνει αυξημένες υποχρεώσεις, ενώ μπορεί και να πληρώνετε κάποια λάθη του παρελθόντος. Δοκιμάζει όμως και τα ερωτικά αλλά και τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Σκληρές και παγωμένες συμπεριφορές.

Τοξότης
 26/01/2017
Τοξότης
Άμεσα σας επηρεάζει το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μια όψη που δοκιμάζει τους δεσμούς και την ψυχολογία σας. Κυρίως σχέσεις οικογενειακές, εργασιακές και προσωπικές τεστάρονται. Προσέξτε σκληρές και απορριπτικές συμπεριφορές. Και η αυτοεκτίμησή σας όμως δοκιμάζεται, ή το πόσο νιώθετε ελκυστικοί. Πιέσεις οικονομικές.

Αιγόκερως
 26/01/2017
Αιγόκερως
Φαίνεται να κλείνουν κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ δεν λείπουν τα παρασκήνια. Μια όψη που δοκιμάζει σχέσεις συγγενικές, ερωτικές ή άλλες. Μπορεί ασυνείδητα να πείτε πράγματα ή να λειτουργήσετε σκληρά και να φέρετε απομάκρυνση.


Υδροχόος
 26/01/2017
Υδροχόος
Τα οικονομικά σας θέλουν μια προσοχή μέχρι και το Σαββατοκύριακο που θα λειτουργεί η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία φέρνει αυξημένες υποχρεώσεις και μειωμένα έσοδα. Επίσης η όψη αυτή δοκιμάζει τις σχέσεις, κυρίως φιλικές, οικογενειακές αλλά και ερωτικές, όπου θέματα ιδεολογικά κυρίως ή συντηρητισμού και αξιών γίνονται πηγή απομάκρυνσης. Δοκιμασία αυτοεκτίμησης.


Ιχθύες
 26/01/2017
Ιχθύες
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο, η οποία μέχρι και το Σαββατοκύριακο θα φέρνει σκληρές συμπεριφορές στις σχέσεις και απομακρύνσεις ή ένα αίσθημα παγωμάρας και μοναξιάς. Κυρίως σχέσεις επαγγελματικές, προσωπικές και συγγενικές δοκιμάζονται. Αμφισβητείτε το πόσο ελκυστικοί είστε. Έλλειψη αυτοεκτίμησης. Πίεση οικονομική.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics