Breaking News
08 Δεκεμβρίου 2017

Μία αεροσυνοδός της κινεζικής αεροπορικής εταιρίας Urumqi Air απολύθηκε, γιατί δοκίμαζε τα φαγητά των επιβατών, πριν αυτά σερβιριστούν!

 


Το πρωτοφανές αυτό προέκυψε μετά βίντεο το οποίο λήφθηκε εν αγνοία της πεινασμένης αεροσυνοδού και η εταιρία με ανακοίνωσή της, προσπάθησε να διασώσει το γόητρό της. Είπε ότι τα γεύματα ήταν αποφάγια που δεν προορίζονταν για τους επιβάτες, αλλά ωστόσο απέλυσε την αεροσυνοδό.

Φυσικά όπως μπορεί να δει κανείς και από τη φωτογραφία που ακολουθεί, κάθε άλλο παρά αποφάγια είναι, απεναντίας αυτό που δοκιμάζει, όπως και όλα τα άλλα, είναι πλήρη πιάτα που δεν έχουν ακόμα σερβιριστεί...
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics