Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2018

Εθελοντισμός, ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, επιβράβευση, είναι τα συστατικά της ταινίας η οποία γυρίζεται αυτή την περίοδο και πραγματεύεται τη νόσο Alzheimer από την μεριά των φροντιστών.

 

Ταινία που γίνεται με σκοπό να δώσει ελπίδα σε όσα άτομα την έχουν χάσει, ενώ τα έσοδα θα δοθούν σε οργανισμούς για το Αλτσχαιμερ αλλά και σε άλλους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, όπως η δημιουργός της Μαρία Σβολιαντοπούλου αναφέρει μιλώντας στο Ράδιο 98,4.

Η ταινία αποτελείται από 60 εθελοντές επαγγελματίες και μη, που δίνουν όλη τους την τέχνη και το πάθος για να δημιουργηθεί αυτό το έργο.

Επιπλέον έχει λάβει αιγίδες από τον Δήμο Ηρακλείου και από τον Πανελλήνιο Οργανισμό νόσου Αλτσχάιμερ και τώρα έχουν δρομολογηθεί 3 επιπλέον.

Το σενάριο της ταινίας έχει ως εξής: «Ένα γκρουπ θέραπι φροντιστών ατόμων με Αλτσχάιμερ συναντιέται με σκοπό να μιλήσει για τους φόβους, τις ενοχές, τις άσχημες και καλές στιγμές που έζησε. Μέσα στο γκρουπ θέραπι, στις λέξεις πόνου, φόβου και απογοήτευσης βρίσκεται η Ελένη. Η Ελένη είναι μια νέα φροντιστής. Μια φροντιστής, που δεν μπορεί να δεχτεί πως η μητέρα της δεν θα την θυμάται. Στιγμές έντονης αγωνίας και πόνου διαδραματίζονται και πρωταγωνιστούν στη ζωή της. Όχι όμως για πολύ. Γιατί έφτασε η ώρα της αποδοχής.


Συντελεστές της ταινίας είναι οι:

Παραγωγή- Μαρία Σβολιαντοπούλου

Σενάριο- Μαρία Σβολιαντοπούλου

Σκηνοθεσία -Μαρία Σβολιαντοπούλου, Αντώνης Ρενιέρης

Κάμερα- Μάνος Λιανδράκης

Ήχος- Μάνος Συγλέτος

Μοντάζ- Μάνος Τσουρουνάκης

Μακιγιάζ- Κατερίνα Πάνου

Hair styling- Έλσα Τσαουσάκη

Στυλιστική παρέμβαση -Βέρα Μαθιουδάκη

Καλλιτεχνική επιμέλεια- Χρίστος Αδαμάκης

Νομικός Σύμβουλος- Έφη Δρακογιαννάκη

Εσωτερικοί διακοσμητές- Γιάννα Καλαιτζάκη, Ελένη Βασιλικού


Πρωταγωνιστούν- Ανδριανή Αγγελιδάκη, Αμαλία Ζαργιαννάκη


Βασικοί Ηθοποιοί- Γιώργος Κανάκης, Νίκος Βασιλάκης, Πέτρος Φαρσαράκης, Εύα Καλμπάκη, Σταυρούλα Μήλιου, Λιλιάνα Νιταδωράκη, Χάρης Σουλτάτος, Γιώργος Μαυροματης, Πολίνα Βλατάκη, Νίκος Τζουλιαδάκης, Δανάη Τηγανή, Ιωάννα Χωματά, Γιώργος Φραγκιαδάκης, Ειρήνη Τζιράκη, Μαρία Χαλαμπαλάκη.

Επιπροσθέτως, δημιουργήθηκε συνεργασία με γνωστούς ηθοποιούς όπως είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Κώστας Αποστολάκης, οι οποίοι θα κάνουν 2 guest εμφανίσεις.
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics