Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Νικόλας Πλυτάς έλαβε την πρώτη θέση στον πρώτο επίσημο Ελληνικό αγώνα surf, στην Παλαιόχωρα Χανίων, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surfing της Διεθνούς Ομοσπονδίας Surfing (ISA), που διεξάγεται αυτές τις μέρες (15-22 Σεπτεμβρίου) στην Ταχάρα της Ιαπωνίας.

 



Η Ελλάδα συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο αναγνωρισμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που κατοχυρώνεται πλέον ως θεσμός. Ο Νικόλας, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, θα αγωνιστεί ανάμεσα σε 202 κορυφαίους surfers, που θα εκπροσωπήσουν 42 χώρες από όλες τις ηπείρους.

Ο Έλληνας αθλητής δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα surfing της ISA. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα των αγώνων στην Ιαπωνία και έχω σκοπό να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Εύχομαι του χρόνου η ελληνική εκπροσώπηση να αποτελείται από περισσότερους αθλητές μας».

Ο Νικόλας αν και είναι μόλις 23 ετών, μετρά ήδη 9 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με τον αθλητισμό και το water ski. Μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ των surfing, wakeboard, skateboard και snowboard, ο Νικόλας έχει κατακτήσει πολυάριθμα μετάλλια και τίτλους σε πανελλήνιο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Τον Έλληνα αθλητή θα συνοδεύσουν στην Ιαπωνία ο πρόεδρος της ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ Χαράλαμπος Σαββάκης και ο έφορος Άγγελος Μπούτσικας, καθώς κρίνεται απαραίτητη η παρουσία των μελών της ISA στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics