Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2018

Έφτασε η ώρα για το πρώτο αγωνιστικό διήμερο στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας διεξάγονται αύριο και μεθαύριο οι τρεις πρώτες αγωνιστικές και παράλληλα ανοίγουν με καλό θέαμα και ανταγωνιστικά ματς το πρόγραμμα της περιόδου 2018-2019 στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές και μία σειρά από δυνατούς ξένους …παρελαύνουν και φέτος μπροστά από τα μάτια των φίλων του αθλήματος και αποτελούν εγγύηση για συναρπαστικές στιγμές. Το πρώτο Σαββατοκύριακο δεν περιλαμβάνει ντέρμπι ανάμεσα στους θεωρητικά ισχυρότερους Ολυμπιακό, Α.Ε.Κ. και Παναθηναϊκό, αλλά έχει γερές αναμετρήσεις, με ομάδες οι οποίες επιδιώκουν είσοδο στην 4άδα ή παραμονή στην κατηγορία. Αύριο και μεθαύριο θα διεξαχθούν (σε έδρες εδώ) και οι πρώτες αγωνιστικές στα τοπικά διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Οι διεκδικητές του τίτλου στην Α1 ανδρών δεν συγκρούονται μεταξύ τους, όπως προαναφέραμε, όμως έχουν παιχνίδια, τα οποία καλούνται να προσέξουν αρκετά. Ο 3ος της περσινής κατάταξης Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο τα Ταταύλα, που προέρχονται από τη 2η θέση στο περασμένο πρωτάθλημα και την Κυριακή τον Ίφιτο Πατρών, ο οποίος επιστρέφει δυνατός από την Α2. Η Α.Ε.Κ., στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της στην Α1, βρίσκει επίσης μπροστά της αύριο τα Ταταύλα και τον Ίφιτο. Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός συναντά την Κυριακή την άλλοτε μεγάλη αντίπαλό του και πάντοτε υπολογίσιμη ομάδα του Πέρα.

Όσον αφορά στις ομάδες, που κυνηγούν την αποφυγή της καταδικαστικής τελευταίας θέσης ή των μπαράζ για την παραμονή, δείχνουν από τώρα κρίσιμοι οι αγώνες του Άρη Νικαίας με την Πεύκη και τη Φιλία Ορεστιάδας το μεσημέρι του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής αντίστοιχα. Πριν δούμε τις συναντήσεις ανά αγωνιστική να σημειώσουμε μία ακόμα καλή εξέλιξη για την αίγλη του πρωταθλήματος: Στην ιστοσελίδα, με την οποία συνεργάζεται από πρόπερσι για τις διοργανώσεις της η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., θα υπάρχει από το Σ.Ε.Φ. έγκαιρη ενημέρωση για τα αποτελέσματα της Α1. Μόλις τελειώνουν τα ματς και πηγαίνουν τα φύλλα αγώνα στη γραμματεία θα καταχωρούνται τα αποτελέσματα στη διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24 και την ενότητα της Α1 ανδρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου διημέρου:

Το Σάββατο στις 11.00:

Γ.Σ. Φιλία-Ορεστιάδας-Παναθηναϊκός Α.Ο.

Α.Ο. Ταταύλα-Α.Ε.Κ.

Α.Ο. Πεύκης-Ο.Α. Χανίων

Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας

Το Σάββατο στις 14.00:

Α.Ο. Ταταύλα-Παναθηναϊκός

Α.Σ. Πέρα-Ο.Α. Χανίων

Άρης Νικαίας-Α.Ο. Πεύκης

Ολυμπιακός-Φιλία Ορεστιάδας

Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-Α.Ε.Κ.

Την Κυριακή στις 10.00:

Παναθηναϊκός-Ίφιτος Πατρών

Α.Ε.Κ.-Α.Ο. Πεύκης

Φιλία Ορεστιάδας-Άρης Νικαίας

Α.Ο. Ταταύλα-Ο.Α. Χανίων

Ολυμπιακός-Πέρα Αθηνών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics