Breaking News
08 Ιανουαρίου 2019

Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη, αλλά με πολύ κρύο.

Νέα επιδείνωση αναμένεται από την Τετάρτη και την Πέμπτη με βροχές, καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, που την Πέμπτη θα περιοριστούν στα ορεινά και βόρεια ημιορεινά.

Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ, με στροφή την Τετάρτη σε νότιους με την ίδια ένταση και στροφή από την Πέμπτη το μεσημέρι και από τα βόρεια σε βόρειους με εξασθένηση.

Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα την Τρίτη, με παγετό στα ηπειρωτικά. Άνοδος αναμένεται την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παγετός το πρωί και ήλιος με νεφώσεις από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από μείον 15 έως 3 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος και βαθμιαία συννεφιά, παγετός το πρωί και το θερμόμετρο από μείον 4 έως 2 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια, από το απόγευμα συννεφιά και τη νύχτα χιονόνερο ή χιόνι από τα βορειοδυτικά, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 12 έως 9 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με λίγα σύννεφα κατά περιόδους και ο υδράργυρος από μείον 6 έως 9 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, τοπικές βροχές και χιόνια κυρίως στα ορεινά, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 3 έως 10 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά με σταδιακή βελτίωση, βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνια σε Αττική και Εύβοια ως το μεσημέρι και βελτίωση στη συνέχεια. Ο υδράργυρος από μείον 8 έως 5 βαθμούς.

Στην Αττική, χιονοπτώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από μείον 1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics