Breaking News
13 Απριλίου 2019

Με άστατο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο σε αρκετές περιοχές της χώρας με τοπικές νεφώσεις, παροδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, εκτός από τα βορειοανατολικά που θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή όμβρους. Η θερμοκρασία από 5 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και το θερμόμετρο από 11 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές. Ο υδράργυρος από 6 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή όμβρους. Ο υδράργυρος από 7 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, άστατος καιρός με πρόσκαιρες βροχές, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics