Breaking News
13 Απριλίου 2019

Μια προσπάθεια εξαπάτησης ...άνευ προηγουμένου βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, με υποψήφια "θύματα" τους φαρμακοποιούς που εφημερεύουν στην πόλη του Ηρακλείου


Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr, σχεδόν όλα τα φαρμακεία που βρίσκονται σε καθεστώς εφημερίας, έχουν δεχθεί ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα, ο οποίος σε κάθε φαρμακοποιό, συστήνεται με το όνομα ενός γιατρού της γειτονιάς... Μετά τις "συστάσεις", ο γιατρός ...μαϊμού περνάει στο "παρασύνθημα": "Επειδή έχω χάσει την κάρτα ανάληψης από την τράπεζα, μπορείτε να μου δανείσετε χρήματα, για να περάσω το Σαββατοκύριακό;"

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, που αλλάζει απλά τα ονόματα, ενώ μιλάει σε εγκάρδιο και φιλικό τόνο προς τους φαρμακοποιούς, προσπαθώντας να τους εξαπατήσει.

Πηγή: http://www.ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics