Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2019

Για ακόμα μια φορά πρωτοτύπησαν τα Τρίκαλα, καθώς είναι η πρώτη πόλη στην οποία λειτουργεί σχολικό κυλικείο με τοπικά βιολογικά προϊόντα.

 

Σε σχολείο των Τρικάλων λειτουργεί πλέον το πρώτο κυλικείο με βιολογικά τοπικά προϊόντα. Στην Ώρα Ελλάδος 5:30 μίλησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Τρικάλων Άκης Αναστασίου κι εξήγησε ποια προϊόντα θα διατίθενται στους μαθητές.

«Προσπαθούμε να αλλάξουμε την αντίληψη των μαθητών, αλλά πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς ως ενήλικοι και γονείς. Δεν υπάρχει διαφορά στη γεύση, πρέπει να το δοκιμάσεις. Υπάρχουν μπάρες δημητριακών, ατομικές μερίδες με κρέμα γιαουρτιού, κρέμα γάλακτος, φυσικοί χυμοί τυποποιημένοι, δημητριακά, σοκολατούχο γάλα με λίγα λιπαρά κι άλλα προϊόντα» λέει ο κ. Αναστασίου.

 

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics