Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2019

Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο νεφώσεις. Την Πέμπτη όμως τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ηπειρωτικά και κυρίως στα βόρεια.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με μικρή ενίσχυση στα νότια την Τετάρτη και στροφή στα ανατολικά σε βόρειους την Πέμπτη.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και πτώση την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία από 10 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 17 έως 32 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από 12 έως 33 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος και ο υδράργυρος από 14 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλοκαιρία και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 14 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics