Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2019

Η Black Friday έχει φτάσει να κάνει έναν από τους υψηλότερους τζίρους της σεζόν και φέτος θα έχει ακόμη περισσότερες προσφορές.

Τι μας περιμένει λοιπόν στην Black Friday 2019 και πότε είναι; Σε ποια ημερομηνία; Ως Black Friday (ή «Μαύρη Παρασκευή») ορίζεται η προ-τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως φέτος η εν λόγω εορταστική περίοδος θα πέσει στις 29 Νοεμβρίου 2019. Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προϊόντα όλων των κατηγοριών σε χαμηλότερες τιμές και μερικά που λειτουργούν ως «κράχτες» με εκπτώσεις που ξεπερνούν και το 50%. Η Black Friday ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία και στην ελληνική αγορά και πλέον θεωρείται θεσμός.

Υπενθυμίζεται δε πως μετά την Black Friday 2019 ακολουθεί και η Cyber Monday 2019. Τι θα πρέπει να περιμένουμε από προσφορές Black Friday σε κονσόλες και games; Η λογική λέει ότι και φέτος Xbox One και PS4 θα πωλούνται σε μειωμένες τιμές και ιδιαίτερα αφού είμαστε στην τελευταία χρονιά τους πριν έρθουν οι κονσόλες επόμενης γενιάς, μην θεωρήσετε απίθανο να δούμε μεγάλες εκπτώσεις. Το PS VR αναμένεται για άλλη μια χρονιά να πωλείται σε αρκετά μειωμένη τιμή, ενώ μεγάλες εκπτώσεις θα δούμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Το Enternity κάλυψε πέρσι αναλυτικά όλες τις προσφορές του λιανεμπορίου στην Black Friday και κάτι τέτοιο θα κάνουμε και φέτος με την Black Friday 2019. Μείνετε συντονισμένοι! 

enternity.gr 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics