Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2019

Καλός ο καιρός θα είναι την Κυριακή σε σχεδόν όλη τη χώρα. Τη Δευτέρα τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στα βορειοδυτικά, ενώ την Τρίτη τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

 

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν, στα δυτικά από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με στροφή από τη Δευτέρα σε νότιους 4 με 6 μποφόρ, και στα ανατολικά βόρειοι 5 με 7 μποφόρ την Κυριακή, με εξασθένηση τη Δευτέρα και στροφή σε νότιους, ενισχυόμενους την Τρίτη.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα και πτώση στα δυτικά την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 14 έως 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγες πρόσκαιρες βροχές στο νότιο Ιόνιο. Η θερμοκρασία από 11 έως 29 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ήλιος με παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα νοτιοδυτικά. Ο υδράργυρος από 12 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 και στα νότια πρόσκαιρα 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics