Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2019

Η δημιουργός της ταινίας "Για Θύμισέ μου", Μαρία Σβολιαντοπούλου μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φροντιστές αλλά και τη δύναμη που η ίδια επιθυμεί να εμπνεύσει!

Μετρώντας αντίστροφα για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας για το Αλτσχάιμερ "Για θύμισέ μου", στις 30 Οκτωβρίου, και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, σήμερα Κυριακή πραγματοποιείται η εκδήλωση με τίτλο "Γίνε Οδηγός μου Εσύ Παιδί μου - Ολοκληρώνοντας το Ταξίδι".

Στην αίθουσα "Μ.Καρέλλης", στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για τη νόσο, ενώ στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί η ταινία και θα προβληθεί το τραγούδι των τίτλων της ταινίας.

"Οι φροντιστές ανθρώπων με αλτσχάιμερ είναι μικροί ήρωες!"
Η δημιουργός της ταινίας, Μαρία Σβολιαντοπούλου

Η ψυχολόγος και δημιουργός της ταινίας, Μαρία Σβολιαντοπούλου περιγράφει τις ενοχές που βιώνουν οι φροντιστές ατόμων με αλτσχάιμερ, θεωρώντας συχνά ότι δεν κάνουν όσα θα έπρεπε, έχοντας ενδόμυχα ακόμη και μια (φρούδα) ελπίδα για αναστροφή της κατάστασης. Τους χαρακτηρίζει μάλιστα "μικρούς ήρωες" και σημειώνει ότι θα πρέπει να δίνουν λίγο χρόνο και στον εαυτό τους!

Όπως τόνισε η ίδια, μέσα από την ταινία επιδιώκει να εμπνεύσει δύναμη σε ανθρώπους που βιώνουν και καλούνται να διαχειριστούν αυτή τη νέα πραγματικότητα που το Αλτσχάιμερ εγκαθιδρύει.
Cretalive.gr

 Της Κατερίνας Παντινάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics