Breaking News
17 Μαρτίου 2020

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ο «εφιάλτης» του κορονοϊού άρχισε να απλώνεται ανά την υφήλιο, λαμβάνοντας χαρακτήρα πανδημίας από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, πήρε θέση, για τη διοργάνωση των εφετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

 

Σε μακροσκελέστατη, επίσημη ανακοίνωσή της το απόγευμα της Τρίτης (17/03) η ΔΟΕ, τόνισε πως είναι «πλήρως αφοσιωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», ωστόσο για πρώτη φορά δεν έβαλε στην όλη... κουβέντα, τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, που ήταν εξαρχής προγραμματισμένοι για την περίοδο 24 Ιουλίου-9 Αυγούστου 2020. Γεγονός που ενδεχομένως εντάσσεται σε ένα συνολικό πλαίσιο «αναμονής» από την πλευρά της ΔΟΕ, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η όλη κατάσταση με την πανδημία του ιού COVID-19.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics