Breaking News
18 Μαρτίου 2020

Χωρίς αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής λόγω κορονοϊού η πτήση.

 

Αεροσκάφος με αποχρώσεις του Τόκιο 2020 έφυγε σήμερα από το διεθνές αεροδρόμιο Χανέντα για να μεταφέρει πίσω στην Ιαπωνία από την Αθήνα την Ολυμπιακή φλόγα, χωρίς όμως αντιπροσωπεία από τους διοργανωτές, λόγω ανησυχιών για την πανδημία των κορονοϊού.


Η οργανωτική επιτροπή του Τόκιο 2020 δήλωσε ότι επέλεξε να μην στείλει αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου, η οποία αρχικά συμπεριέλαβε τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Γιοσίρο Μόρι και την υπουργό Ολυμπιακών Αγώνων Σεϊκό Χασιμότο, στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει και το Reuters, ο πρεσβευτής της Ιαπωνίας στην Ελλάδα θα λάβει τη φλόγα σε μια τελετή παράδοσης, σύμφωνα με διοργανωτές. Στελέχη του Τόκιο 2020, που βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις, ταξίδεψαν την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα θα συνοδεύσουν την φλόγα πίσω στην Ιαπωνία.

Η Ολυμπιακή φλόγα θα φτάσει στο ιαπωνικό έδαφος την Παρασκευή στο αεροδρόμιο Ματουσίμα και θα υπάρξει κλειστή τελετή.

Παρά τις κορυφαίες διοργανώσεις που ακυρώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο, σε απάντηση στην πανδημία του κορωναϊού, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων υποστηρίζουν ότι οι Αγώνες θα ξεκινήσουν όπως είχε προγραμματιστεί στις 24 Ιουλίου.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δήλωσε χθες ότι δεν σχεδιάζει «δραστικές» αποφάσεις σχετικά με τους Αγώνες, λέγοντας ότι παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στην διεξαγωγή τους, παρά την παγκόσμια εξάπλωση του κορωνοϊού.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics