Breaking News
20 Μαρτίου 2020

Στους 495 ανέρχονται πλέον οι συμπολίτες μας που έχουν προσβληθεί από τη φονική πανδημία, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

 

Ογδόντα τέσσερις εξ αυτών είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 90 νοσηλεύονται και 20 είναι διασωληνωμένοι. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, τρεις άνθρωποι έχασαν τις τελευταίες 24 ώρες τη ζωή τους, δύο στην Αθήνα και ένας στην Κοζάνη.

Παράλληλα έκανε νέα έκκληση στον κόσμο ώστε να παραμείνει στο σπίτι του, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι αρκετοί βγήκαν στους δρόμους για να κάνουν εξορμήσεις το Σαββατοκύριακο. «Μην κάνετε ταξίδια, μείνετε σπίτι, πόσες φορές πρέπει να το πω;», τόνισε.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας, σχολιάζοντας: «Η πρόβλεψή μας παραμένει σταθερή για την πορεία της νόσου στην πατρίδα μας. Αν αυτό αλλάξει εξαρτάται από την ακρίβεια με την οποία θα εφαρμόσουμε τα μέτρα του αυτοπεριορισμού».Κλείνοντας, επεσήμανε ότι στόχος του σχεδιασμού είναι να μη νοσήσουν οι ομάδες υψηλού κινδύνου και να μη νοσήσουμε όλοι μαζί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics