Breaking News
20 Μαρτίου 2020

Την απόφαση για νέα παράταση 15 ημερών στο κλείσιμο των σχολείων και των Πανεπιστημίων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού έλαβε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

 

Με ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο, Σάββατο, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Με τα τωρινά δεδομένα και το γεγονός ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά τη Μεγάλη Εβδομάδα, πρόθεση είναι να ανοίξουν ξανά μετά το Πάσχα. Φυσικά, καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι εξελίξεις στο ζήτημα του κορωνοϊού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics