Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2020

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προκριματικοί αγώνες σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Πάτρα


Νάντια Βελέντζα by Νάντια Βελέντζα  
Προκήρυξη Αγώνα Πρωταθλήματος Νέων
Με πέντε τοξότριες και τοξότες να κερδίζουν την άνοδο στη διακεκριμένη κατηγορία του ολυμπιακού και του σύνθετου τόξου ανδρών-γυναικών, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου ο αγώνας Β’ Κατηγορίας στο Ολυμπιακό Προπονητήριο «Ε. Ψάρρα» κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες σε σχέση με τους ισχυρούς ανέμους που επικρατούσαν στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα την άνοδο κέρδισαν, στο ολυμπιακό τόξο ανδρών οι Πεταλάς Β. και Αναγνώστου Α. του ΣΟΑ «Ερμής» με 516 και 508 αντίστοιχα, οι Καλαματιανός Κ. (Ακαδ.Τοξοβολίας) και Παπακώστας Θ. (Πάνδαρος) με 595 και 591 στο σύνθετο τόξο ανδρών και η Αναστασιάδη Σ.Α. (ΣΚΟΑΑΠΘ) στο σύνθετο τόξο γυναικών με 569.

Οι προκριματικοί αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα με αγώνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και το απόγευμα της Κυριακής στην Πάτρα.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics