Breaking News
09 Αυγούστου 2016

Επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί για μια θέση στον τελικό οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το πλήρωμα του ελληνικού διπλού σκιφ γυναικών θα διεκδικήσει ένα δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο για τη γυναικεία ελληνική κωπηλασία μετά το χάλκινο των Γιαζιτζίδου/Τσιάβου στο Λονδίνο (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών) και τέταρτο στο σύνολο για τα ελληνικά κουπιά, την Πέμπτη (11/8), στις 16:10.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται για τρίτη φορά στην ιστορία της σε τελικό κωπηλασίας γυναικών σε Ολυμπιακή ρεγκάτα, με τις Μπισκιτζή/Τσιάβου να είναι πρώτες που το πέτυχαν, στο Πεκίνο το 2008 καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Οι Ελληνίδες τερμάτισαν πρώτες στην 1η ημιτελική σειρά τους με χρόνο 6:51.99.

Οι τρεις παρουσίες ελληνικού γυναικείου πληρώματος κωπηλασίας σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων


ΠΕΚΙΝΟ 2008

6η θέση Διπλό σκιφ ελαφρών βαρών Γυναικών: Χρύσα Μπισκιτζή-Αλεξανδρα Τσιάβου

2012 ΛΟΝΔΙΝΟ

3η θέση Διπλό σκιφ ελαφρών βαρών Γυναικών: Αλεξάνδρα Τσιάβου-Χριστίνα Γιαζιτζίδου

2016 ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Διπλό σκιφ Γυναικών: Κατερίνα Νικολαϊδου-Σοφία Ασουμανάκη

​Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics