Breaking News
09 Αυγούστου 2016

Δάκρυσε όταν έμαθε την επιλογή των κριτών.

Είναι σίγουρα ένας από τους χειρότερους εφιάλτες ενός αθλητή- να νομίζει ότι ο αγώνας είναι δικός του και στο τέλος να του παίρνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια.


Αυτή είναι η περίπτωση του Κινέζου πυγμάχου Λιού Μπιν (LV Bin) στους Ολυμπιακούς, ο οποίος νόμιζε ότι είχε κερδίσει τον αντίπαλό του, τον Κενυάτη Πίτερ Μουνγκάι Ουαρούι- ο οποίος έμαθε να πυγμαχεί προπονούμενος με γυμνά χέρια, επειδή δεν είχε χρήματα για γάντια.

Ο 35χρονος Κενυάτης είχε πρόβλημα στον τρίτο και τελευταίο γύρο με τον αρκετά νεαρότερο – 21 ετών- αντίπαλό του, ωστόσο εν τέλει αναδείχθηκε νικητής- αν και ο Κινέζος ήταν σίγουρος πως νικητής ήταν ο ίδιος, και πανηγύρισε, για να ενημερωθεί στο τέλος ποια ήταν η επιλογή των κριτών, με αποτέλεσμα να δακρύσει.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics