Breaking News
11 Αυγούστου 2016

Κι όμως συνέβη κι αυτό. Η βολεϊμπολίστρια από τη Βενεζουέλα έμαθε τυχαία 2 μέρες πριν την έναρξη της Ολυμπιάδας πως είναι έγκυος τεσσάρων μηνών (!) αλλά πήρε μέρος κανονικά!

Πρόκειται για την Ντιάνα Ρέγιες η οποία έμαθε το χαρμόσυνο γεγονός λόγω… ατυχήματος. Βλέπετε είχε ένα ελαφρύ τροχαίο και την ώρα των εξετάσεών της διαπιστώθηκε πως είναι έγκυος και μάλιστα τεσσάρων μηνών, δύο μέρες πριν ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!


Οι γιατροί τη διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει κίνδυνος αν αγωνιστεί, ενώ η ίδια έδειξε να μην ανησυχεί για τον ιό Ζίκα και τις επιπτώσεις που έχει σε εγκύους. Η 23χρονη αθλήτρια αγωνίστηκε στο ένα από τα τρία ματς της ομάδας της, ωστόσο το Πουέρτο Ρίκο γνώρισε ισάριθμες ήττες και αποκλείστηκε, με την ίδια να έχει πλέον όλο το χρόνο να αφοσιωθεί στον ερχομό του μωρού της.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics