Breaking News
13 Αυγούστου 2016

Στην πρώτη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ειρήνη Βασιλείου δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 400μ. Η νεαρή Κρητικιά έτρεξε με δύναμη στην αρχή και έπεσε στο τελευταίο «κατοστάρι», έτσι με χρόνο 54.37 έμεινε 7η στην 6η προκριματική σειρά, όπου πρώτευσε η Σάλβα Έιντ Νάσερ από το Μπρουνέι με 51.06. Στο σύνολο η Βασιλείου κατετάγη 54η.


Άνετα προκρίθηκαν τα «ονόματα» του αγωνίσματος, όπως η Αμερικανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Άλισον Φίλιξ, η συμπατριώτισσά της Φίλις Φράνσις, η Σάουν Μίλερ από τις Μπαχάμες, οι Τζαμαϊκανές Στέφανι Αν ΜακΦέρσον και Κρίστιν Ντέι, αλλά και η Βρετανίδα Ολυμπιονίκης του Πεκίνου Κρίστιν Οχουρουόγκου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics