Breaking News
14 Αυγούστου 2016

Αυτό που του στέρησε ο Ρότζερ Φέντερερ πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο πέτυχε τα ξημερώματα στο Ρίο ντε Τζανέιρο ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.


Ο Αργεντινός τενίστας, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί στην καριέρα του από τραυματισμούς, νίκησε τον Ράφα Ναδάλ στον δεύτερο ημιτελικό και πήρε άξια πρόκριση στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο 27χρονος άσος νίκησε τον Ισπανό αντίπαλό του ύστερα από σούπερ μονομαχία, όπως άλλωστε αποκαλύπτουν τα τρία σετ που χρειάστηκαν για να βρεθεί απέναντι στον Άντι Μάρεϊ την Κυριακή: 5-7, 6-4, 7-6.
Ο Ντελ Πότρο δούλεψε άψογα το forehand ενώ είχε σε μεγάλη ημέρα και το σερβίς του, δείχνοντας ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε 3 ώρες και 8 λεπτά μετά την έναρξή του.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics