Breaking News
29 Αυγούστου 2016

29/08/2016
Κριός
Η συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη στην Παρθένο που γίνεται με ακρίβεια σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες καλές εργασιακές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ βελτιώνει το κλίμα, την επικοινωνία και τις σχέσεις στο χώρο δουλειάς.

Είναι επίσης μέρες με συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας και φαίνεται να βρίσκετε κατάλληλους ανθρώπους.


Ταύρος
 29/08/2016
Ταύρος
Ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα, πιθανόν κιόλας επανασυνδέσεις, καθώς ο Ερμής είναι έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος. Δεν ευνοούνται τα τελείως καινούργια πράγματα στα ερωτικά – ίσως συναντάτε ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Ευκαιρίες για διασκέδαση κι εκδρομές.
Δίδυμοι
 29/08/2016
Δίδυμοι
Φέρνει μια κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα, ίσως προχωράτε σε συμφωνίες, συμβόλαια ή άλλες επαφές και συζητήσεις. Επίσης η επιρροή αυτή φέρνει όμορφα ταξιδάκια στις ρίζες σας ή σε μέρη που νοσταλγούσατε. Συναντήσεις και με άτομα απ' το παρελθόν.

Καρκίνος
 29/08/2016
Καρκίνος
Ευχάριστες συναντήσεις, βόλτες και ταξιδάκια φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα, μια ωραία επιρροή για την επικοινωνία, ενώ φέρνει αρμονία και σε σχέσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές. Πιθανές συναντήσεις με ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να τελειώσετε. Ακόμα, μπορεί να ξεκινάτε κάποια ωραία μαθήματα ή σεμινάρια.
Λέων
 29/08/2016
Λέων
Οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ευνοεί και τα έσοδά σας. Ίσως αγοράζετε ωραία πράγματα. Ταυτόχρονα, νιώθετε μεγαλύτερη ηρεμία και αίσθημα ασφάλειας, ενώ απολαμβάνετε τα αποκτήματά σας, τη ζωή, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη φύση.


Παρθένος
29/08/2016
Παρθένος
Ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σας, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ μπορεί να βλέπετε ανθρώπους με τους οποίους υπάρχει κάτι που πρέπει να ολοκληρωθεί. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, ενώ ίσως προχωράτε σε συμφωνίες αλλά και σε ξεκίνημα μαθημάτων. Όμορφες βόλτες και ταξιδάκια.


Ζυγός
 29/08/2016
Ζυγός
Καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται στον τελευταίο σας οίκο, είναι μέρες που συναντάτε ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να λύσετε και να ολοκληρώσετε. Κορυφώνεται σήμερα η σύνοδος αυτή, ενώ μπορεί να φέρνει την ολοκλήρωση και άλλων θεμάτων, οικονομικών, γραφειοκρατικών, νομικών κλπ. Κρυφές συναντήσεις και γνωριμίες, κρυφές σκέψεις κι όνειρα.


Σκορπιός
 29/08/2016
Σκορπιός
Ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, ίσως και με φίλους απ' τα παλιά, ή με διάφορους γνωστούς και ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Επίσης είναι πιθανές συναντήσεις και με ομάδες ή συλλόγους. Γνωριμίες μέσα απ' το ίντερνετ. Σκέψεις και σχέδια για το μέλλον, συζητήσεις και συμφωνίες.


Τοξότης
 29/08/2016
Τοξότης
Επαγγελματικές γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα, η οποία επίσης βελτιώνει τις σχέσεις σας και την επικοινωνία με άτομα εξουσίας. Πιθανά και φλερτ στον επαγγελματικό χώρο. Καλές μέρες για δημόσιες σχέσεις, προβολή του εαυτού και της δουλειάς σας, κι επικοινωνία με το κοινό.
Αιγόκερως
 29/08/2016
Αιγόκερως
Με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα, έχετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες για όμορφα ταξίδια και για γνωριμίες με ξένους ή στα ταξίδια σας. Επίσης η σύνοδος αυτή φέρνει συναντήσεις και συμφωνίες για θέματα νομικά – καλή επιρροή για συμβιβασμούς. Κινητικότητα και σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης. Ευκαιρία για διάβασμα και συγγραφή.


Υδροχόος
 29/08/2016
Υδροχόος
Καλές μέρες για οικονομικές συμφωνίες, για δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, ρυθμίσεις, κληρονομικά και άλλες συναλλαγές ή συζητήσεις, με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα. Μια επιρροή που επίσης βελτιώνει και κάνει πιο βαθιά και ικανοποιητική την επικοινωνία με τον σύντροφο. Ίσως συναντάτε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τις ίδιες αξίες.

Ιχθύες
 29/08/2016
Ιχθύες
Ωραία για την κοινωνική σας ζωή η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ υπάρχει περισσότερη αρμονία στην επικοινωνία και στο πάρε-δώσε με τους άλλους. Πιθανόν να συναντάτε ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Εύνοια σε συνεργασίες και σε συμφωνίες.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics