Breaking News
25 Αυγούστου 2017


Αγώνας ποδηλασίας στη Νορβηγία σταμάτησε 5χλμ πριν το τέλος του γιατί μία γέφυρα σηκώθηκε για να περάσει ένα σκάφος! (VIDEO)

 

Αυτό που συνέβη σε αγώνα ποδηλασίας στη Νορβηγία πιθανότατα να μην έχει συμβεί ξανά πουθενά και σίγουρα πρόκειται για ένα φιάσκο των διοργανωτών του ποδηλατικού γύρου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους του αγώνα αυτός διεκόπη προσωρινά μόλις 5χλμ πριν τον τερματισμό.

Την ώρα που οι προπορευόμενες αθλήτριες έφτασαν σε μία γέφυρα κατέβηκε η μπάρα. Ο λόγος δεν ήταν άλλος ότι ένα σκάφος έπρεπε να περάσει με αποτέλεσμα η γέφυρα να πρέπει να σηκωθεί. Έτσι, κι έγινε με τη γέφυρα να σηκώνεται και το σκάφος να περνά.

Βέβαια, την ίδια ώρα το γκρουπ που ήταν αρκετά πιο πίσω έφτασε τις προπορευόμενες με αποτέλεσμα όταν κατέβηκε η γέφυρα και ανέβηκαν οι μπάρες να έχει αλλοιωθεί η εικόνα του αγώνα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς συνέβη
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics