Breaking News
26 Αυγούστου 2017

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Χρηστάκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Εφήβων – Νεανίδων που γίνεται στην Ιταλία.

 


Ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού κατέκτησε την 6η θέση στον κόσμο, στο αγώνισμα του σκρατς.

Επίσης ο Βασίλης Δημητρόπουλος (Σπαρτιατικός) προκρίθηκε πρώτος στη σειρά του στα επαναληπτικά του πρώτου γύρου, αλλά έπεσε στον 2 γύρο και προκρίθηκε για μικρό τελικό (θέσεις 7 – 12) όπου κατέλαβε την 10η θέση, ενώ στον προκριματικό του σπριντ πέτυχε τον 8ο καλύτερο χρόνο και συνεχίζει στην επομένη φάση του αγωνίσματος (1/8 τελικού)

gazzetta.gr

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Τετάρτη στο Μοντικιάρι της Ιταλίας και θα ολοκληρωθούν την προσεχή Κυριακή (17/08). Στην αποστολή εκτός από τους δύο παραπάνω αθλητές μετέχει και ο Σπύρος Δεβάρης, αλλά και ο ομοσπονδιακός προπονητής Λάμπρος Βασιλόπουλος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics