Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2017

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική ποδηλασία αναφέρθηκε ο Χρήστος Βολικάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.



Ο Έλληνας πρωταθλητής και αθλητής του Παναθηναϊκού, που κατέκτησε πέντε χρυσά στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ, μίλησε στην εκπομπή του Μάνου Ζερβάκη για την κούραση, τα νέα παιδιά που ασχολούνται και τα παρατούν στη συνέχεια και στην κακή συντήρηση του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά: «Πήρα πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τα καταφέραμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

«Είμαστε όλη την ημέρα στο στάδιο, τρεις μέρες είμαστε πρωί και απόγευμα, γιατί υπάρχουν πολλά αγωνίσματα και σιγά σιγά μας βγαίνει η κούραση».


«Το επίπεδο στην Ελλάδα έχει ανέβει, όμως στην Ευρώπη είναι σαφώς πιο ανεβασμένο, υπάρχουν, πάντως, νέοι αθλητές που μπορούν να φτάσουν στο μέλλον σε διακρίσεις».

«Είναι εγγυημένη η επιτυχία στον Παναθηναϊκό, η ΓΓΑ δεν δίνει λεφτά στην ομοσπονδία και αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε μόνοι μας, θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με όλα τα έξοδα πληρωμένα από ‘μας, ευτυχώς έχω το χορηγό μου και μου τα πληρώνει όλα και έτσι θα καταφέρω να αγωνιστών στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Υπάρχουν νέα παιδιά, δεν έχουν και στήριξη, τα περισσότερα ταλέντα πάνε σχολείο όταν μεγαλώσουν και χάνονται, προτιμούν να πάνε σε μία σχολή, όποιος κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να στερηθεί πολλά πράγματα από τη ζωή του».

«Δεν συντηρείται η πίστα στο ΟΑΚΑ, δεν είναι και το ξύλο και δε θα γίνονται σωστές προπονήσεις υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο που υπάρχει».
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics