Breaking News
09 Οκτωβρίου 2017

O Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, ο οποίος αγωνίζεται με την RTS Monton, κατέλαβε τη 10η θέση στον μονοήμερο αγώνα, Cyclothon UCI 1.1, o oποίος διεξήχθη στο Χονγκ Κονγκ.



O Xανιώτης πρωταθλητής, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του Τάλου, έφτασε ένα από τα καλύτερα πλασαρίσματα της καριέρα του, αφήνοντας πίσω του ποδηλάτες από κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες του κόσμου.

Μάλιστα στην φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τον Μάθιου Χέιμαν, νικητή του περίφημου αγώνα Paris-Roubaix το 2016 έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Αυτός νίκησε το Paris-Roubaix το 2016. Eγώ έχω νικήσει το Χανιά-Ασή Γωνιά :-p »
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics