Breaking News
27 Νοεμβρίου 2017

Εάν ο Χρήστος Βολικάκης έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο 2,5 χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι αδύνατον να φανταστεί κανείς πώς μπορεί να μην είναι εκ των πρωταγωνιστών στο Τόκιο εάν και εφόσον είναι υγιής.

 

  


Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης αγωνίζεται στο Revolution Cycling Series, του Λονδίνου, ανάμεσα στα μεγαλύτερη ονόματα της παγκόσμιας ποδηλασίας,με την επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας, την Maloja Pushbikers.


Στο σκρατς κατέλαβε την 4η θέση, χάνοντας στις λεπτομέρειες το μετάλλιο.

Η ποδηλασία πίστας στην Αγγλία χαίρει της αγάπης του κοινού, το οποίο γέμισε το στάδιο και δεν σταμάτησε να επευφημεί τους αθλητές.

Σίγουρα το γεγονός θα γέμισε χαρά τον Έλληνα πρωταθλητή, αλλά και θλίψη, σκεπτόμενος την κατάσταση της Ολυμπιακής εγκατάστασης στο Μαρούσι, αλλά και της ομοσπονδίας.

Οι εκπληκτική εμφάνιση του Βολικάκη οδήγησε τους Γερμανούς ιδιοκτήτες της ομάδας, στο να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους.

«Ήταν Ήταν μία εμπειρία φανταστική. Το στάδιο ήταν γεμάτο και οι θεατές τρελαμένοι για την ποδηλασία. Αυτή τη συνεργασία θα με βοηθήσει, τόσο αγωνιστικά, όσο και επαγγελματικά», δήλωσε ο Βολικάκης στο gazzetta.gr και πρόσθεσε αναφορικά με την επικείμενη ανανέωση συνεργασίας με την Maloja: «Έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και μου έκαναν επίσημη πρόταση. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να έρθει η τελική συμφωνία».

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα πραγματοποιηθεί στη Γλασκώβη 2-3/12, με τον Βολικάκη να την προσπερνά προκειμένου να αγωνιστεί στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον Καναδά.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics