Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2017

Ο Χρήστος Βολικάκης συνεχίζει τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις, κατακτώντας την πρώτη θέση στο αγώνισμα των πόντων στην σχετική κατάταξη των Παγκοσμίων Κυπέλλων, καταλαμβάνοντας την 8η θέση στον τελικό που διεξάγεται στο Μίλτον του Καναδά.



Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης, ο οποίος διάγει μία από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα του, παραμένει στην κορυφή της γενικής κατάταξης των παγκοσμίων Κυπέλλων, όπως και στο σκρατς, ενώ πλέον είναι πρώτος και στους πόντους.

 

Ο Βολικάκης δήλωσε στο gazzetta.gr: «Παρ' όλη την κούραση και το γεγονός ότι φτάσαμε τελευταία στιγμή στην άλλη άκρη του κόσμου όλα πήγαν πολύ καλά. Πλέον είμαι και στους πόντους στην πρώτη θέση στην γενική των παγκοσμίων κυπέλλων, όπως επίσης και στο αγώνισμα του scratch, ενώ αυτό θα σημάνει και άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη.

Είμαι υπέρ ευχαριστημένος μια χρονιά με σταθερά μεγάλες εμφανίσεις μου δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Η 8η θέση σήμερα στον τελικό των πόντων, με τον αγώνα να ξεκινά πολύ καλά, κερδίζοντας αρκετά σπριντ και μαζεύοντας αρκετούς βαθμούς. Όμως στη συνέχεια έγινε μια επίθεση που δυστυχώς δεν ήμουν μέσα και κερδίζοντας το τελικό σπριντ κατέκτησα την 8η θέση. Όλα πάνε πολύ καλά και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Σίγουρα το να είσαι πρώτος στα 2 αγωνίσματα στη γενική των παγκοσμίων κυπέλλων και στη παγκόσμια κατάταξη στο ένα πρώτος και στο άλλο τρίτος από την πρώτη κιόλας χρονιά που τρέχω αυτά τα αγωνίσματα είναι φυσικά κάτι παραπάνω από καλό.

Έχω εξασφαλίσει την πρόκριση μου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Απελντοορντ της Ολλανδίας σε όλα τα αγωνίσματα Omnium- scratch και point race, οπότε ελπίζω να μπορέσω να κάνω μια σωστή προετοιμασία για εκεί.

Φυσικά χωρίς την εταιρεία euroinsgr και προσωπικά τον κύριο Κωνσταντίνο Μακαρη και την εταιρεία stoiximan δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα απ' όλα αυτά. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής, κύριο Σπύρο Καπράλο που είναι κοντά μας και μας στηρίζει σε όλα τα προβλήματα και πίστεψε με είναι αρκετά».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics