Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2017

Ο Χρήστος Βολικάκης τερμάτισε στην όγδοη θέση στον τελικό του αγωνίσματος πόντων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μίλτον και με τους βαθμούς που συγκέντρωσε ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης.



Σε εξαιρετική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο Χρήστος Βολικάκης. Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης συμμετέχει στον τρίτο αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου και θα γυρίσει στη χώρα μας έχοντας στις αποσκευές του ακόμα μία κορυφή.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Χρήστος Βολικάκης αγωνίζεται στο παγκόσμιο κύπελλο του Μίλτον στον Καναδά και την Παρασκευή (1/12) κατέλαβε την όγδοη θέση στον τελικό του αγωνίσματος των πόντων.

Με τους βαθμούς όμως που συγκέντρωσε κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της κατάταξης στα παγκόσμια κύπελλα και στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Ο Βολικάκης έφτασε τους 725 βαθμούς και ξεπέρασε τον Νίκλας Λάρσεν (Δανία) που έχει 500, όσους και ο τρίτος Νικίτας Πανασένκο (Καζακστάν).

Αναλυτικά η κατάταξη στα παγκόσμια κύπελλα:


Υπενθυμίζουμε ότι ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται στην κορυφή και στο σκρατς. Εκεί είναι στην πρώτη θέση έχοντας 575 βαθμούς και τον ακολουθεί ο Μαρκ Ποτς (Ιρλανδία) με 525 και Νικίτα Πανασένκο (Καζακστάν) με 500.

Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης δίνει μάχη και στην παγκόσμια κατάταξη στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Εκεί πρώτος είναι ο Αντριάν Τεκλίνσκι με 2399 βαθμούς και δεύτερος ο Χρήστος Βολικάκης με 2390.

Η κατάταξη στα παγκόσμια κύπελλα


Η παρουσία του Χρήστου Βολικάκη στο Μίλτον ολοκληρώνεται την Κυριακή όπου και θα αγωνιστεί στο Όμνιουμ. Εκεί ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αλλά με ένα καλό πλασάρισμα μπορεί να αναρριχηθεί και άλλο στη βαθμολογία.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics