Breaking News
29 Ιανουαρίου 2019

Το πρωί της Τρίτης (29/1) έφτασε στην Αθήνα ο Χρήστος Βολικάκης μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατάταξη των παγκοσμίων κυπέλλων στο Όμνιουμ της ποδηλασίας πίστας.



Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Χρήστο Βολικάκη. Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης επέστρεψε στη χώρα μας το πρωί της Τρίτης (29/1) έχοντας περασμένο στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα του σκρατς στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξήχθη στη Νέα Ζηλανδία.

Βέβαια, η σημαντικότερη διάκριση του Έλληνα ποδηλάτη ήρθε λίγες ημέρες αργότερα στο Χονγκ Κονγκ.

Εκεί ο ο Χρήστος Βολικάκης, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, κατέλαβε την πέμπτη θέση στο αγώνισμα "όμνιουμ" και με τους 350 βαθμούς που πήρε σκαρφάλωσε στην κορυφή της κατάταξης της σειράς των αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου. Βέβαια, το σημαντικότερο για τον Χρήστο Βολικάκη είναι ότι πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον στόχο του. Ποιος είναι αυτός; Να καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 μέσα από την παγκόσμια κατάταξη. Όλα αυτά για έναν αθλητή ο οποίος είναι ήδη στην κορυφή της κατάταξης τόσο στο σκρατς όσο και στο αγώνισμα των πόντων.


Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο Γιώργος Πατρίκιος από το τμήμα χορηγιών της Stoiximan, αλλά και η Progame που εκπροσωπεί τον αθλητή, με τον Βασίλη Σίμο. Φυσικά, μαζί με τον σπουδαίο Έλληνα ποδηλάτη ήταν και ο αδερφός του Ζαφείρης.


Ο 30χρονος ποδηλάτης αγωνίστηκε και εκείνος στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Χονγκ Κονγκ. Ο Ζαφείρης Βολικάκης κατέλαβε την όγδοη θέση σκρατς εξασφαλίζοντας 275 βαθμούς.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics