Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2019

 Την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, διεξήχθη στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας για ΑΜΕΑ με διοργανωτή την ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ.

 Οι αθλητικές εκδηλώσεις που αφορούν στα ΑΜΕΑ σπανίως προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας. Εξαίρεση, ίσως, αποτελούν οι περιπτώσεις Ελλήνων αθλητών που ανεβαίνουν στο βάθρο σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως είναι τα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, διεξήχθη στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας για ΑΜΕΑ με διοργανωτή την ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ.

Η διοργάνωση, κατά γενική ομολογία, κρίνεται επιτυχής και για την συμμετοχή και για τις επιδόσεις των αθλητών.
* Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Χρήστου Σανδαλάκη (ΤΑΛΩΣ) στο Tandem ανδρών όπου, με πιλότο τον Σωτήρη Μπρέντα κατάφερε να κατεβάσει το Πανελλήνιο Ρεκόρ στα 200μ σπριντ στα 10.849 με αποτέλεσμα να προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 14-17 Μαρτίου στο Apeldoorn της Ολλανδίας.
Το ίδιο «ζευγάρι» κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στα 1000μ και στα 4000μ.

* Εξ ίσου εντυπωσιακός ήταν και ο 16χρονος Κώστας Τσαγκατάκης (ΤΑΛΩΣ) στο Tandem Νέων Ανδρών ο οποίος, με πιλότο τον Δημήτρη Σκιτζή, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 4000μ με ΝΠΡ, στα 1000μ και στα 200μ σπριντ.
* Με Πανελλήνια Ρεκόρ συνδύασε την συμμετοχή του και ο Νίκος Παπαγγελής (ΗΡΟΔΙΚΟΣ) ο οποίος κέρδισε και τα αντίστοιχα χρυσά μετάλλια στο 1χλμ Ατομικής Χρονομέτρησης και στα 3χλμ Ατομικού Πουρσουίτ στην κατηγορία C1-C3.
* Με χρυσά μετάλλια σφραγίστηκε και η συμμετοχή του Νίκου Παπακυργιάκη (ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ) στα 4χλμ Ατομικού Πουρσουίτ και στα 15χλμ Σκρατς (C4-C5)

Εξ ίσου εντυπωσιακή και η παρουσία των γυναικών.
* Στο Tandem η 17χρονη Ελένη Καλαντζή (ΚΛΕΙΩ) με πιλότο την Αδαμαντία Λεμοντζόγλου κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στα 200μ σπριντ, στα 1000μ και στα 3000μ, όπου υστέρησε μόλις κατά 3sec του ορίου πρόκρισης για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Apeldoorn!
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, οι δύο αθλήτριες προπονήθηκαν μαζί μόλις δύο μέρες πριν από τους αγώνες υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Λευτέρη Νικολάου.

* Με Χρυσό Μετάλλιο και Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ σφράγισε την συμμετοχή της και η Κατερίνα Ελ Λαφίτ (ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ) συμμετέχοντας στο αγώνισμα των 500μ Time Trial (C2)

Η «επόμενη μέρα» βρίσκει τους αθλητές να ξεκινούν προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική τους «υποχρέωση» συνεπικουρούμενοι από την οικογένεια και το σωματείο τους.
.gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics