Breaking News
10 Μαρτίου 2019

Στους κορυφαίους ποδηλάτες του κόσμου ανήκει ο Χρήστος Βολικάκης και το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο.

 


Ο Έλληνας ποδηλάτης λίγο καιρό μετά την τέταρτη θέση στο σκρατς στο παγκόσμιο κύπελλο απολαμβάνει την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο Βολικάκης είναι στην πρώτη θέση με 2542.5 βαθμούς με δεύτερο τον Λευκορώσο Γαουχέμι Κάραλιοκ με 1768 βαθμούς. Τρίτος στην παγκόσμια κατάταξη είναι ο Ιρλανδός Φέλιξ Ίνγκλις με 1639 βαθμούς.


Ο Βολικάκης είναι στους κορυφαίος και στο αγώνισμα του Όμνιουμ. Ο Έλληνας ποδηλάτης με 2432.5 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Στην κορυφή βρίκεται ο Γάλλος Μπένζαμιν Τόμας με 2954 βαθμούς και στη δεύτερη θέση ο Λευκορώσος Ράμαν Τσίσκου με 2445 βαθμούς.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Βολικάκης κυνηγά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο που θα είναι οι τέταρτοι της καριέρας του.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics