Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2020

Επιστρέφουν την Δευτέρα στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια χώρα οι βροχές και οι καταιγίδες με τα πιο έντονα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά, συμπεριλαμβανομένων και πληγεισών περιοχών από προηγούμενες κακοκαιρίες.

Οι νοτιάδες θα ενισχυθούν τοπικά και η ζεστή και η υγρασία θα είναι αισθητές στα νότια κυρίως. Την Τρίτη οι βροχές θα περιοριστούν στα δυτικά και βόρεια και θα εξασθενήσουν. Πλήρης θα είναι η καλοκαιρία από την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 10 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή συννεφιά με πιθανές παροδικές βροχές και το θερμόμετρο από 19 έως 25 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες ισχυρές. Η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες βροχές, πιθανώς και καταιγίδα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και καταιγίδες, ισχυρές κυρίως στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 15 έως 29 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι νότιοι έως 6 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 14 έως 30 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες παροδικές νεφώσεις με πιθανές τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics